+359 878 998 506

pol_pib@abv.bg

All posts in Uncategorized

Апартаме

Read more

Апартаментът се намира в близост до стадиона на тихо място и на минути от центъра на града.Състои се от кухня,трапезария и дневна с излаз на панорамна тераса, две спални с излаз на тераса,килер, самостоятелна тоалетна, баня,коридор с вградени гардероби, мансардна стая за гости със баня и тоалетна,мазе и гараж.Нуждае се от ремонт.

Read more

АГЕНЦИЯТА Е СЪЗДАДЕНА ЗА ВАС НА 25.10.2013 ГОД. НИЕ ГРАДИМ СВОЯ АВТОРИТЕТ НА ОСНОВАТА НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА, КОРЕКТНИЯ ПОДХОД И ИНДИВИДУАЛНАТА РАБОТА С КЛИЕНТА. ДЕТАЙЛНО ПОЗНАВАЙКИ ПАЗАРА, НАЛАГАМЕ СВОИТЕ ВИСОКИ ИЗИСКВАНИЯ ЗА КОМПЕТЕНТНО И КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ. СТАБИЛНИТЕ ПОЗИЦИИ НА ФИРМАТА СРЕД СИЛНАТА КОНКУРЕНЦИЯ В БРАНША СЕ ДЪЛЖАТ НА ДОБРАТА ОРГАНИЗАЦИЯ И СТРУКТУРИРАНЕ НА ДЕЙНОСТТА, СПАЗВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА ЕТИКА, ТОЧНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОТРЕБНОСТИТЕ И ОЧАКВАНИЯТА НА КЛИЕНТИТЕ И ТЯХНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ. НИЕ НЕ БРОИМЕ НАШИТЕ КЛИЕНТИ-НИЕ БРОИМ НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ.

АГЕНЦИЯ “ПОЛИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ” ИЗВЪРШВА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПРИ: ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, КОНСУЛТАЦИИ В ОБЛАСТТА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ, МАРКЕТИНГОВИ ПРОУЧВАНИЯ, РЕКЛАМА, КОНСУЛТИРАМЕ И СЪДЕЙСТВАМЕ В ИЗБОРА ВИ НА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ ПРИ ПОКУПКА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ. РАБОТАТА С НАС ВИ ГАРАНТИРА КОРЕКТНОСТ, СИГУРНОСТ И ОТЛИЧЕН ИЗБОР НА ИМОТ.

Read more

Translate »